Uitsluitend telefonisch reserveren
telefoonnummer: 06 - 100 36 393 (s.v.p. niet via Whatsapp bellen)

Telefonische bereikbaarheid:
maandag t/m vrijdag: 9:00 t/m 16:30 uur
zaterdag & zondag: gesloten


Om misverstanden te voorkomen, verzoeken wij u deze hele pagina rustig door te lezen.

Update 05-04-2021-2021:
Heeft u een certificaat nodig om per auto de grens met Duitsland over te gaan?
Geef dit dan aan bij uw aanmelding. Hiervoor worden geen extra kosten berekent. 


Houdt de volgende gegevens bij de hand:

* voor- en achternaam

* woonplaats

* geboortedatum

* BSN nummer

(deze gegevens zijn nodig voor de GGD bij een positieve uitslag. Indien u hier niet mee akkoord gaan, kunnen wij geen test uitvoeren. Wij zijn Wettelijk verplicht om positieve besmettingen binnen 24 uur door te geven aan de GGD)

Indien u ons door drukte niet te pakken krijgt, probeer het dan op een later tijdstip nogmaals. Wij kunnen helaas niet reageren op voicemail, SMS of Whatsapp. Voordat u contact met ons opneemt, dient u deze hele pagina eerst te lezen! 

Houdt in de teststraat uw mobiele telefoon bij de hand! Wij laten u contant of per "Tikkie" afrekenen.

 

 

Aanmelden:

 • U kunt zich tussen de bovenstaande tijden telefonisch  aanmelden voor de test op telefoonnummer  ( 06-100 36 393 )  
 • U hoort direct wanneer de eerst volgende gelegenheid is om te testen. Let op dat u op de afgesproken tijd aanwezig bent. Indien u te laat bent, bestaat de kans dat u even moet wachten of een nieuwe afspraak moet maken.

Locatie Doetinchem:
Alleen op afspraak!

Wijnbergseweg 40a Doetinchem 
De testlocatie bevindt zich onder het afdak (t.h.v. tankstation) voor twee grijze roldeuren.  Er zijn twee opstelplaatsen (Test 1 en Test 2). U kunt hier voorwaarts in rijden en na de test achterwaarts weer verlaten. Op de foto staat nu een witte- en rode auto op de testlocatie.

Indien de teststraat vol is, vragen wij u om op ons terrein te auto te parkeren. Onder het tankstation of links naast het pand. BLIJF IN UW AUTO MET EEN MONDKAPJE OP! Onze medewerker haalt u vanzelf op.Buitenland- reisverklaring:

Wij kunnen helaas geen buitenlandverklaring afgeven. Volgens onze informatie moet dat middels een PCR test.

Kosten:

99,50 euro

 • Betaling per "Tikkie" via Whatsapp of contant (gepast betalen a.u.b.)
 • Voor bedrijven is achteraf facturatie of op rekening mogelijk.

Over de test:

Wij maken gebruik van De Abbott COVID-19 Panbio diagnostische sneltest. Deze is officieel goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid, welzijn en sport.

Het product beschikt over een CE-markering. De testkit maakt gedecentraliseerd testen mogelijk en toegankelijk in gebieden waar laboratoriumtesten niet direct beschikbaar zijn. 

 • Sensitiviteit: 93.3% (98.2% voor gevallen met Ct values ≤33)
 • Specificiteit: 99.4%

Heeft u een negatieve uitslag en heeft u Covid-klachten? Dan is het verzoek van de GGD om u daarna ook aan te melden voor een PCR test.Hoe gaat het in zijn werk?

 1. U meldt zich na onze website door te hebben gelezen telefonisch aan. Wij noteren uw bovenstande gegevens en we spreken de dag en het tijdstip af. (heeft u geen Whatsapp, laat het ons dan weten.) Wij kiezen voor Whatsapp vanwege de hoge beveiliging, zgn. end to end versleuteling).
 2. U bent op de afgesproken tijd aanwezig. Komt u alstublieft niet te vroeg!  U dient in uw auto te blijven zitten, met een mondkapje op en geen medepassagiers in de auto. Ramen gesloten houden tot onze medewerker bij u is. Onze medewerker komt naar u toe. Indien u te vroeg bent aan de overkant van de weg parkeren in de vakken, niet op de doorgaande weg stilstaan.
 3. U dient voor de test te betalen middels contant of Tikkie. Onze medewerkers hebben geen wisselgeld. 
 4.  Onze BIG geregistreerde verpleegkundige neemt de test af, d.m.v. een wattenstaafje. U kunt dan uw weg vervolgen en wij vragen u om niet op de test te wachten. Als supervisor hebben wij een arts.
 5. De uitslag is binnen 15 minuten bekend. Deze wordt z.s.m. doorgeappt, waarbij het bericht " positief" of negatief" wordt vermeldt met begeleidende tekst. Bij geen Whatsapp ontvangt u een SMS bericht. 
  Wij vragen u om de Whatsapp / SMS te bevestigen. 
 6. Bij een positieve uitslag zijn wij verplicht om uw gegevens (naam, geboortedatum, BSN nummer, woonplaats) door de geven aan de GGD van de Veiligheidsregio van uw woonplaats. Dit doen wij binnen 24 uur. Daarna verwijderen wij uw gegevens. Wij verzoeken u om zelf uw huisarts in kennis te stellen.
 7. Het kan zijn dat u niet direct na 15 minuten de uitslag ontvangt, maar wij doen er alles aan om het zo snel mogelijk te doen. Ons streven is binnen 45 minuten na de test.
 8. De teststrip wordt niet bewaard.


VRAAG & ANTWOORD:

  

Wat doen wij met uw gegevens?
Hier gaan wij uiterst zorgvuldig mee om. Wij hebben uw gegevens nodig om door de geven aan de GGD bij een positieve uitslag. Uw gegevens worden niet gebruikt voor commerciële of andere doeleinden. Zodra wij de gegevens Wettelijk mogen vernietigen, doen wij dat direct.

Hoe moet ik reserveren?
Heel simpel, door ons te bellen. Wij kijken direct in onze agenda naar de eerste de beste mogelijkheid. Vaak is dat op dezelfde dag.

 

Waarom moet ik een afspraak maken?
Dit doen wij voor uw en onze veiligheid. Op deze manier hebben wij nooit teveel mensen op 1 plek. Wij streven er naar om maximaal 2 auto's tegelijkertijd in de teststraat te hebben.

 

Mag ik uit de auto komen?
Nee, u moet helaas in uw auto blijven zitten. Wij vragen u ook om alleen te komen en een mondkapje te dragen.

 

En als ik geen auto heb?
Dan overleggen we even om tot een goeie oplossing buiten de test uren om.

 

Hoe gaat de test te werk?
Middels het bekende wattenstaafje. 

 

Kan ik als bedrijf mijn medewerkers laten testen?
Ja, dit is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. U kunt dan achteraf de factuur ontvangen.

 

Kunt u ook op mijn bedrijf zelf testen?
Momenteel lukt het ons nog niet om op locatie te testen. U kunt wel voor meerdere werknemers tegelijk een afspraak inplannen.

 

Zijn dit goedgekeurde testen?
Ja, hieronder vind u de certificaten en een link naar de NOKLOS studie. De test heeft een CE keurmerk.

 

Wat zijn dit precies voor testen?
Wij maken gebruik van de Abbott AG test. Deze zijn goedgekeurd om te gebruiken door professionele beroepsbeoefenaars. De testen zijn CE-gemarkeerd (Europese goedkeuring). De meetmethode verschilt van de testen die worden toegepast door de GGD's. De sneltest meet de aanwezigheid van bepaalde virus-eiwitten. De zogenoemde PCR-testen van de GGD meet de hoeveelheid van het virus zelf. Dit is een tijdsintensievere testmethode, waar minimaal vier tot acht uur laboratoriumwerk voor vereist is, in tegenstelling met sneltesten.

 

Wie neemt de test af?
Dit gebeurd door BIG geregistreerde verpleegkundigen. Zij werken altijd als duo en hebben al ervaring met het afnemen van PCR / Antigeen tests.


Hoe moet ik betalen?
Via een Whatsapp "Tikkie" of contant. Let op: Onze medewerkers hebben geen wisselgeld. Bedrijven kunnen op rekening.

 

 


  


 

Corona Teststraat Gelderland
Na 15 minuten de uitslag, middels een Antigeen test